Symagic: rooster maken

Symagic software voor rooster maken

Een goed werkrooster is van belang. Niet alleen voor tevreden werknemers maar ook om de beoogde doelen te behalen. Organisaties die veel te maken hebben met shifts maken veelal gebruik van werkroosters. Denk hierbij aan de horeca, callcenters en supermarketen. Een rooster maken maakt duidelijk wanneer werknemers verwacht worden en wat er van hen wordt verwacht. Het is daarom essentieel dat een planner heldere roosters maakt.

Met behulp van werkroostersoftware kan een goede rooster maken. De workforce management software van Symagic biedt tools aan waarmee het eenvoudig wordt gemaakt om een rooster te maken, in te zien en te bewerken. Daarnaast doordat het rooster zich in de cloud bevindt, kunnen werknemers het rooster ten alle tijden inzien.

Overzichtelijk en actuele rooster

Symagic heeft een mobiele app ontwikkeld waarmee medewerkers op elk gewenst moment toegang kunnen krijgen tot de meest actuele planning. Deze app kan met verschillende mobiele apparaten bekeken worden. De medewerkers ontvangen een melding, wanneer er een afspraak in de agenda wordt toegevoegd of gewijzigd. Naast de gezamenlijke roosters, biedt de app ook de mogelijkheid voor een persoonlijke agenda. Zo blijven afspraken gescheiden en kan je alles gemakkelijk op elkaar afstemmen.

Automatische rooster maken

De personeelsplanning app van Symagic heeft een functie die geheel automatisch het meest optimale werkschema kan maken. Dus organisaties hoeven niet meer zelf te roosteren. Het enige wat dan nog moet gebeuren is een laatste controle. Deze planning app houdt ook rekening met de beschikbaarheid en vaardigheden van het personeel. Zodat de juiste medewerkers ingezet kunnen worden. Hierdoor komt er een werkrooster tot stand dat voor iedereen goed werkt.

Wil je weten wat efficiënt rooster maken voor uw organisatie kan beteken? Bekijk hoe Symagic jou kan helpen met een rooster maken. Na het implementeren van de personeelsplanning software is het niet meer uit jouw bedrijfsvoering te denken!