BDSM

Het taboe van BDSM is er helemaal af. Zeker door de boeken- en film serie Fifty shades of Grey zijn er meer mensen geïnteresseerd geraakt in de wereld van BDSM. De ruwe belichting is er af en er is steeds meer aandacht voor onschuldige spelletjes die onder BDSM vallen. Je kunt dan ook alle kanten op binnen het BDSM. De wereld van bondage speelt hierin een rol, net als het dominant of juist onderdanig opstellen tijdens een spel of seks. De mogelijkheden zijn ongekend groot en je kunt bijna alles binnen het BDSM ervaren wat je wilt. Dit zorgt ervoor dat voor zowel beginners als meer ervaren BDSM'er er genoeg valt te ontdekken.

BDSM: van onschuldig tot extreem

Vind je het spannend om vastgebonden te worden of de controle uit handen te geven? Kies dan voor een bondage spel. Maak hierover goede afspraken met je (seks)partner en zorg dat er bij pijn of ongemak direct gestopt kan worden. Wil jij je dominantie tonen en je partner eens flink het spreekwoordelijke vuur aan de schenen leggen? Er zijn vele soorten BDSM speeltjes (denk aan zweepjes, paddles en kettingen) die je dominantie heerlijk tot zijn recht laten komen. Beginners doen er natuurlijk verstandig aan om hiermee rustig te beginnen en niet meteen allerlei soorten extreme BDSM speeltjes te gebruiken. Hoe meer je kennis maakt met BDSM, hoe beter je weet wat je fijn vindt of juist niet. Met deze ervaring kun je vervolgens je collectie uitbreiden of experimenteren met andere vormen binnen het BDSM.

BDSM winkel

Het bezoeken van een willekeurige BDSM shop geeft je al een beetje een inzicht wat er zoal mogelijk is. Één van het grootste assortimenten vind je trouwens bij BDSM-shop.nl. Bekijk de verschillende categorieën en laat je inspireren door de vele spannende mogelijkheden. Elk speeltje is uniek en heeft zo zijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Ook kinky BDSM kleding is misschien het overwegen waard. Niks maakt de setting spannender en moment kinkier dan je partner in sexy BDSM kleding. De kleding is dan ook beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Ben jij toch benieuwd geworden wat er zoal in BDSM winkels te koop is? Kijk eens rond en wie weet opent dit de deur naar meer erotisch genot.